Renault heeft een SUV-Coupé gelanceerd. Je kent de auto misschien wel, de Renault Arkana. Je kunt de auto herkennen aan zijn sportieve daklijn en kleine spoiler. Ben jij benieuwd wat private lease voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens renault arkana private lease op de website.

Dat deze auto een mooie en stoere styling heeft is niet te ontkennen. Het design is zo gemaakt dat je het van een afstand al zou kunnen herkennen. Of je nou fan bent van een SUV-Coupé of niet, het is zeker een mooi design!

Een van de highlights van deze auto is zeker het infotainment systeem. Onder het touchscreen bevinden zich knoppen allemaal gericht op climate control. Naast de knoppen bevinden zich twee USB-aansluitingen en een wireless charger. Mocht je smartphone geen batterijen meer hebben dan kun je deze gemakkelijk in de auto opladen.

Zoals je waarschijnlijk al had verwacht is deze auto voorzien van de laatste veiligheidssystemen. Zo detecteert 4CONTROL mogelijke gripverlies en wordt er gecorrigeerd waar nodig is. Heb je het bord gemist hoe hard je mag rijden of wordt er aan de weg getimmerd? Dan hoef je je geen zorgen te maken want de auto houdt namelijk de snelheidslimiet bij en waarschuwt je als je deze overschrijd. Naast deze handige systemen geeft de auto ook nog vermoeidheidswaarschuwingen door je gedrag en bewegingen te analyseren. Mocht het onveilig worden, dan geeft de auto een waarschuwing.

Als jij in deze mooie Renault Arkana wilt rijden dan moet je zeker eens een keer kijken naar private lease Renault arkana.