Met de Nappas kan je op verschillende locaties door heel Nederland korting krijgen voor het hele gezin. Zo kan je bijvoorbeeld korting krijgen bij musea, dierentuinen en attractieparken. Je kan de Nappas ook gebruiken voor korting op escape rooms of indoor speelparadijzen. Kijk op de website van de Nappas voor meer informatie over waar je allemaal korting kan krijgen met deze kaart.

De Nappas is een voordeelkaart voor het hele gezin. Met deze kaart kan je bij verschillende locaties in heel Nederland korting krijgen. Kijk op de website van de Nappas voor een overzicht van alle locaties waar je met de kaart korting kan krijgen.

Wanneer je een ticket koopt voor een attractie of museum kun je de Nappas gebruiken om korting te krijgen. De korting is vaak ook geldig voor het gezin, dus als je met je partner en/of kinderen gaat is het zeker de moeite waard om de Nappas mee te nemen. Kijk op de website van de Nappas welke locaties momenteel korting aanbieden met deze kaart.

De korting voor de attractieparken verschillen ook nog eens. Zo kan het zijn dat je op een bepaalde dierentuin 10% korting hebt per kaartje of dat je 20% korting hebt voor 4 personen op een escape room.

Er zijn genoeg locaties waar je heen kan gaan. Deze locaties zijn leuk voor jong en oud. Een uitje met de hele familie naar de dierentuin, een romantische rondvaart of met vrienden een potje lasergamen. Met de Nappas krijg je veel korting!